Home Dessertkonkurrencen

Dessertkonkurrencen

Vindere af Dessertkonkurrencen 2023 Claus Henriksen, Køkkenchef og ejer af Mota og Tor Stubbe, “Chokolademand” og tidligere. El Celler Can Roca.

Vinderholdet var oppe imod et stærkt felt af dessertkokke Amanda Grønning, Assisterende køkkenchef på Dragsholm Slot, Emil Luigi Mathis Vang, Konditor på Stammershalle Badehotel, Freja Krarup Johansen, Chefkonditor på Hotel d’Angleterre og Elisabeth Madsen, Souschef på Svinkløv Badehotel og commis til vinder af Bocuse d’Or 2023.

Pre dessert:

Østers/rababar sorbet, krystaliseret chokolade infuseret med østersskaller og tang sammen med La Reserva de tierra fra Cuba

Dessert:

Youghurt parfait på Unika 14 med chokolade Whole chokoladegrene, dejlige skårede og marinerede bornholmske jordbær. The infuseret på jordbær og urter med lun æggesnaps med Bornholmsk brændevin.

Dessertkonkurrencen

Vi er glade for og stolte af at kunne præsentere tre stærke hold til dette års Dessertkonkurrence. Vi glæder os til at se og smage, hvad de tre hold får kreeret i det lille telt på Gudhjem Havn d. 24. juni 2023. 

Dessertkonkurrencen finder sted kl. 10.30, og hele konkurrencen blivet streamet live på vores Facebook

Team 1:

Amanda Grønning – Assisterende køkkenchef på Dragsholm Slot 

Emil Luigi Mathis Vang – Konditor på Stammershalle Badehotel 

Team 2:

Freja Krarup Johansen – Chefkonditor på Hôtel d’Angleterre

Elisabeth Madsen – Souschef på Svinkløv Badehotel og commis til vinder af Bocuse d’Or 2023

Team 3:

Claus Henriksen – Køkkenchef og ejer Mota 

Tor Stubbe – “Chokolademand”, nr. 5 til World Chocolate Master og tidl. El Celler Can Roca