Home Om Sol over Gudhjem

Om Sol over Gudhjem

Sol over Gudhjem er Danmarks største kokkekonkurrence. En gastronomisk event, der siden 2009 har været afholdt i Gudhjem på Bornholm i sommerhalvåret. I dag tiltrækker konkurrencen mere end 10.000 foodies, besøgende, turister og journalister fra hele verden. Foruden Kokkekonkurrencen, består Sol over Gudhjem også af en Dessertkonkurrence, Kantineprisen og et fantastisk madmarked. Sol over Gudhjem er med til at skabe opmærksomhed omkring Bornholm som et gastronomisk mekka. 

Foruden konkurrencerne til Sol over Gudhjem-eventet i juni på havnen i Gudhjem, står Sol over Gudhjem også bag den prestigefyldte konkurrence ”Rising Star” for unge, aspirerende talenter inden for kokkefaget.

Derudover danner Sol over Gudhjem rammerne for Danmarks hyggeligste erhvervsnetværk, Kaffeklubben, hvor passion for madkunst og hyggeligt samvær forenes i professionelt og formelt lag, og events, hvor landets dygtigste kokke sammensættes og skaber helt unikke madoplevelser. 

Sol over Gudhjem samarbejder også med forskellige producenter om at udvikle produkter, hvilket blandt andet har ført til Schulstads signaturbrød, ”Sol over Gudhjem”, en række Jacobsen-øl og Mikkellers ”Sunshine Island”.