Home Rising Star

Rising Star

Rising Star er Sol over Gudhjems prestigefyldte konkurrence for unge kokke, der afvikles i vinterhalvåret i Gudhjem. Talentkonkurrencen skaber rammerne for, at unge, dygtige kokke inspireres til at blive ved med at forfine deres faglighed, så vi i fællesskab kan fortsætte med at hæve barren og udforske de utrolige kulinariske højder, som Danmark er kendt for. Med Rising Star hylder vi de unge kokke. 

I Sol over Gudhjems Rising Star-konkurrence dyster fire unge kokketalenter om vindertitlen og flotte præmier. Deltagerne i konkurrencen skal servere en hovedret og en dessert, der bliver bedømt af en dommerjury ud fra et pointsystem, som fokuserer på fire kriterier; smag, udseende, etikette og mulighed for bonuspoint ved inkorporering af Bornholmske råvarer eller teknikker. 

Hovedretten laves med ingredienser fra en `Mystery Box´, som afsløres på dagen, samt ud fra en stor råvarebuffet, som deltagerne har til rådighed. Ingredienserne til desserten får deltagerne afsløret på forhånd, så de har mulighed for at øve sig inden konkurrencen. 

Konkurrencen produceres af TV2 /Bornholm, og har modsat Sol over Gudhjems andre konkurrencer ikke offentlig adgang. Konkurrencen bliver sendt på TV2 /Bornholm i februar.

Er du eller en du kender en ”Rising Star”?  Vi vil gerne opdage nye kokketalenter, så hvis du eller en du kender, gerne vil i betragtning til næste Rising Star, så send os en mail: info@solovergudhjem.com 


Sponsorer Rising Star 2024